SIGNATURE ESSENTIALS

BEST KEPT SECRET

“Comfort in Stijl: Nederlandse Mannen Kiezen voor Onze Truien vanwege Ongeëvenaarde Comfort en Innovatief Gemak”

Speciaal ontwikkeld voor de Nederlands man die geen genoegen neemt met ‘standaard’.

Herken je het ongemak van truien die warm en zweterig aanvoelen, lelijk worden na het wassen, hun pasvorm verliezen, te kort zijn in de body & mouwen, gaan pillen en aan het einde van de dag niet meer 'fris' ruiken? Wij introduceren een innovatieve doorbraak die deze problemen voorgoed uitwist.

In onze zoektocht naar een 'nieuwe standaard' ontdekten we lyocell, een vezel afgeleid van houtpulp met verbluffende milieuvriendelijke eigenschappen.

Geïnspireerd door deze ontdekking besloten we deze innovatieve vezel te combineren met onze premium wol, doordrenkt met lokale geschiedenis en gekend om zijn regulerende warmte & zachtheid.

Met ons design team en in samenwerking met gespecialiseerde fabrikanten begonnen we aan een reis van experimenteren, verfijnen en perfectioneren.

Na maanden van zorgvuldige afstemming ontstond onze unieke blend, die niet alleen duurzaamheid en luxe combineert, maar ook het verhaal vertelt van respect voor de natuur en behoud van erfgoed.

Stijl, Comfort & Duurzaam

"VEELZIJDIGHEID IS DE SLEUTEL TOT SUCCES"

Ongeëvenaarde Comfort

Wij hebben Tencel-Lyocell toegevoegd aan de lamswol. Dit is een soort plantaardige zijde en maakt het artikel uitzonderlijk comfortabel.

Innovatieve Samenstelling

Tencel-Lyocell zorgt voor een mooi glad, luxe en professioneel uiterlijk voor iedere gelegenheid. Daarnaast is het 100% natuurlijk, duurzaam en milieuvriendelijk.

All Season Draagbaar

Optimale ventilatie voor ieder seizoen: Onze truien zijn ontworpen om je lichaamswarmte perfect te reguleren, zodat je altijd comfortabel blijft, ongeacht het weer.

De Hele Dag & Avond Fris

Geen nare geuren. Tencel-Lyocell en Lamswol neutraliseren de bacteriën die lichaamsgeur veroorzaken wanneer we zweten. Wash Less, Wear More.

Blijft Mooi Was na Was

Een luxe uitstraling & duurzaamheid staan centraal. Na meerdere wasbeurten op wolwasprogramma nog steeds als nieuw om een onvergetelijke indruk te maken.

VOOR DE

DRUKKE AMBITIEUZE MAN

Gemaakt van uniek luxe materiaal met een luxe uitstraling, terwijl duurzaamheid voorop staat. Onze producten kunnen het hele jaar door gedragen worden en zijn geschikt voor zowel casual als nette gelegenheden. Zo heb je het beste van twee werelden.

ONGEËVENAARDE KWALITEIT MET

DE IDEALE PASVORM

Het is alsof we het speciaal voor jou hebben ontworpen. Een goede lengte in de body en mouwen voor de Nederlandse man en niet te strak, niet te los - precies goed.

Ethisch Verantwoorde Modekeuze:

Maak een statement met je stijl en maak een bewuste keuze voor ethisch verantwoorde mode. Onze truien zijn niet alleen een uiting van smaakvol design, maar ook van jouw betrokkenheid bij duurzame en milieuvriendelijke keuzes.

DUURZAAM GEPRODUCEERD

4 TIJDLOZE DESIGNS

Ronde Hals

Turtle Hals

Polo Kraag

Turtle met Rits

Meerdere Tijdloze Kleuren

ERVAAR HET VERSCHIL

met truien die garant staan voor comfort, duurzaamheid en een luxe uitstraling, of je nu werkt, geniet van een avondje uit of lekker thuis ontspant, deze truien passen zich naadloos aan in elke situatie en blijven fris en stijlvol, zelfs na een hele dag dragen!